Opleiding

Ilse Hamminga combineerde op jonge leeftijd haar middelbare school met verschillende musicalopleidingen. Na het behalen van haar VWO diploma in 2012 startte zij met de opleiding Musicaltheater aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg, welke ze afrondde in 2016.

 

Theater

Van 2015 tot 2016 is Ilse te zien geweest in Grease de Musical van Stage Entertainment als ensemble en understudy van Jan en Frenchy.

 

Overig

Naast haar ambitie om op het toneel te staan deelt ze ook graag haar passie voor theater met kinderen. Zo is ze afgelopen jaar druk bezig geweest als peuterdans juf bij Damoves en als musicaldocent bij verschillende scholen rondom Amsterdam.

 

Welke krachten zou je willen hebben als superheld en waarom?

Als ik een superheld zou zijn zou ik graag willen kunnen ademen onder water! Waarom? Omdat ik een ontzettend onderwatermens ben en mij dat gewoon te leuk lijkt! Heerlijk in alle rust kunnen zwemmen door koraalriffen omringd door dolfijnen… Maar dat heeft natuurlijk helemaal niks te maken met superheld zijn. Oh! Nou als bonus zou ik dan veel drenkelingen kunnen helpen. Opgelost!

 

Claire Cowgirl - ILSE HAMMINGA

I&L Entertainment

entertainment & filmproducties

 

t: +31 (6) 17476044

info@il-entertainment.nl